• Jugglers introduceert

 • Jugglers introduceert Paul Halff 
  Trainer/Coach onder 18

  ”Ik heb een echte winnaarsmentaliteit!”

  Paul is 48 jaar en woont sinds zijn studie in Enschede. De geboren Zaandammer is ruim 20 jaar getrouwd en heeft 2 kinderen. Daarnaast is hij trotse eigenaar van een Hollandse Herder. Binnenkort begint hij als teamchef bij een sociale werkplaats.

  Na 7 jaar vanaf zijn 12e te hebben gebasketbald bij de Dutch Windmills raakte Paul betrokken bij een auto-ongeluk en moest helaas stoppen met basketballen. Paul speelde een aantal jaar geleden mee tijdens Jugglersdag. Zijn liefde voor basketbal is nooit gestopt. 

  Paul: "Ik vind het moeilijk om een verwachting te geven over aanstaand seizoen. De focus gaat liggen op tactiek en minder op techniek, dat laatste hebben ze de afgelopen jaren veel geleerd.
  De individuele groei van de spelers en de keuzes die ze maken in het spel vind ik belangrijk. Het team bepaalt het spel en gaat op zoek naar oplossingen, daar help ik ze bij.
  Ze kunnen van mij intensieve en leerzame trainingen verwachten. Waarbij we plezier beleven en als doel zo hoog mogelijk in de ranglijst eindigen. Ik heb een echte winnaarsmentaliteit."

  Paul staat voor hard werken, eerlijkheid en beschikt over een goede dosis winnaarsmentaliteit en humor. We zijn verheugd op Paul zijn komst en heten hem van harte welkom bij Jugglers.