Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

TenCate Sportboulevard

 

Een organisatie waarmee Jugglers veel samenwerkt is de TenCate Sportboulevard Enschede. De TenCate Sportboulevard is een maatschappelijke stichting die als doel heeft de sportbeleving te bevorderen, voor iedereen, ongeacht culturele achtergrond, leeftijd en inkomen. Samen met de Sportboulevard willen we het gebrek aan beweging en de daaruit voortvloeiende gezondheidsproblematiek terug proberen te dringen.

De TenCate Sportboulevard heeft een makelaarsfunctie die wijkbewoners koppelt aan verenigingen. De deelnemende verenigingen werken onderling samen en hebben contacten met verschillende maatschappelijke organisaties. Met z’n allen hebben we één doel: mensen zo veel mogelijk op een gezonde manier laten sporten, 365 dagen per jaar, weer of geen weer!

Binnen de wijk, de gemeente en natuurlijk binnen het verenigingsleven krijgt de Sportboulevard steeds meer bekendheid. Jugglers verzorgt inmiddels al 6 jaar basketbaltrainingen voor de Sportboulevard in Enschede Zuid. De afgelopen 2 jaar zijn we ook gestart in Enschede Noord en we zijn blij om te kunnen zeggen dat we steeds meer jeugd aan het sporten krijgen. En aan het basketballen natuurlijk!

Wil je meer weten over de TenCate Sportboulevard kijk dan eens op hun website.