Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Sponsoren

We zijn bij Jugglers blij met al onze sponsoren, groot en klein! We hebben vele mogelijkheden om bij te dragen aan een gezonde vereniging. Dat kan al vanaf € 50,- per jaar bij de Club van 100. Heb jij ook interesse om Jugglers te sponsoren? Vraag dan informatie op bij sponsorcommissie@jugglers.nl!

Hieronder een lijst van de sponsoren van Jugglers!

Hoofdsponsor: Rabobank Enschede-Haaksbergen

Wij zijn er bij Jugglers trots op dat we in de Rabobank een hoofdsponsor gevonden hebben! Een professionele organisatie die past bij de doelen die we als vereniging stellen.

Rabobank Enschede-Haaksbergen is al ruim honderdtien jaar een coöperatieve bank. Van en voor ondernemende mensen. Bijzonder is dat wij geen aandeelhouders hebben, maar leden, en dat onze leden invloed hebben op het beleid van onze (lokale) bank. Rabobank Enschede-Haaksbergen wil haar klanten en de werkomgeving graag kennen. Want alleen dan kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Betrokken & dichtbij

Onze betrokkenheid bij klanten en de maatschappij, komt mede tot uiting in de nauwe en duurzame relatie met plaatselijke verenigingen en instellingen. Bijvoorbeeld in de vorm van sponsoring van, en donaties aan, lokale partijen. The Jugglers Enschede is hier één van. Ons motto is: ‘Samen bereik je meer dan alleen’.

Met bankkantoren in Enschede, Lonneker, Boekelo en Haaksbergen is Rabobank Enschede-Haaksbergen altijd dichtbij. Wilt u meer weten over de Rabobank? Kijk dan op www.rabobank.nl, of bel gerust: (053) 488 58 85.

Rabobank. Een bank met ideeën.

Hoofdsponsor: Magic Corner

Onze eigen Magic Corner is natuurlijk ook een hoofdsponsor van de vereniging. Sinds we de kantine in eigen beheer hebben is het mogelijk om jaarlijks een bedrag aan sponsoring over te maken naar de vereniging. Met hulp van onze enthousiaste vrijwilligers houden we de kantine draaiende.

De Magic Corner is ook af te huren voor feesten en partijen. Kijk hier als je meer informatie wil.

Bordsponsoren:

Grolsch – Het klinkt al lekkerder!
Klassieke Homeopathie Diny Heskamp
Drukkerij Veltman – Uw partner in drukwerk!